Keskellä

Kesää nimittäin. Ihanaa aikaa. Luonto koreimmillaan, lintujen laulu puhtaimmillaan, ihmiset iloisimmillaan ja valon määrä runsaimmillaan. Tähän kesän runsauteen syntyi uusi mekko - samalla kaavalla kuin viimeksi.

Mitä:  Inger-mekko, kirjasta Mekkotehdas (hihat muokattu lyhyiksi) 
Mistä: Eurokankaan palalaarin viskoosi
Miten: Ompelukoneella (!)
Miksi: Ompeluilon vallassa, edelleenkin. 

Tällä kertaa kaipailin lyhythihaista mekkoa lämpimiin kesäpäiviin. Täysin aloittelijan tuurilla tylysti katkaisin hihan kaavan silmämääräisesti kivasta kohtaa ja kappas, hihoista tuli juuri eikä melkien sopivat. Näinkin ilmeisesti voi joskus käydä. Hyvä tietää. Kangas taas viskoosia ja muutaman ärräpään kera se käyttäytyi jo lähes niin kuin kankaan kuuluukin. Ja hei, nyt osasin jo rypyttääkin, jee! Muutama ylimääräinen ryppy on näköjään eksynyt hihoihin mekon matkatessa mytyssä pyörän korissa kuvauspaikalle. Onneksi lähtenevät silitysrautaa vilauttamalla. 

Keskikesän luontokuvien myötä toivotan ihanaa juhannuksen ja keskikesän aikaa. Nautitaan! 
2 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Olen ostanut samaista kangasta, mutta ajattelin tehdä siitä kimono-tyyppisen aamutakin. Vai sittenkin mekon :-).

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka tämäkin on niin ihana! Minulta puuttuu vielä tuo Mekkotehtaan toinen kirja. Näiden sinun mekkojesi myötä alkaa kyllä tehdä mieli tilata se itsellekin :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.