Verso

Heipä hei. Johan se aika onkin vierähtänyt. On täällä silti paljon tapahtunut, myös käsitöissä. Muussa elämässä sain tärkeän viestin yliopistolta. Siinä luki näin: "Onnea valmistumisesi johdosta!" Se oli kiva viesti se.

Käsityörintamalla on täyttä. Jos jonkinmoista projektia kesken. Nyt myös jotain valmista. Ostin jo aikoja sitten Niina Laitisen Taimitarhan kevät -sukkaohjekokoelman ja samantein laitoin vihreät ihanuudet puikoille. Growing socks nimeltään. Nimensä mukaisesti sukissa selvästi kasvaa versoja, edessä ja takana. Hurjan kauniit. Ja helppo tehdäkin! Koko kokoelma on kuin karamelli, ihanan näköinen ja värinen. Voisi tehdä vaikka kaikki. Challenge accept...eikun. Katsotaan nyt ensin vaikka nämä.


Mitä: Verso (Niina Laitisen Growing socks, maksullinen ohje Raverlyssa)
Mistä: Vihreä 7 Veljestä
Miten:  Koivuiset sukkapuikot 3,0 
Miksi: Versoilun vuoksi 


Juu, siellä on hieman kesäistä risua kantapäässä. Se kuuluu asiaan.

Jos jotain tästä voisi valittaa (minäkö valitan? Ehen ikinä!), niin henkilökohtaisesti en kovin tykkää tuosta 7 Veljeksestä. Se on niin paksua ja kovaa ja vähän nihkeätä. Voisi koittaa ohuemmalla langalla, tuo kaunis pitsi tulisi silloin ehkä paremmin myös esille. Mutta enhän minä valita..

Vielä on muutamia sukkia kuvaamatta ja sitten jotain ihan muuta. Ehkä jotain uutta. Pysykää kanavalla!
 

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.