Meanwhile...

Sillä aikaa, kun olen kuljettanut näitä mukanani. Purkanut näitä. Tehnyt muka eteenpäin ja purkanut taas.

Mikä mytty....


On siellä sentään kantapäät. Tai jotain sinne päin.


On syntyneet nämä kaikki. Turhautumisesta, innostuksesta, siitä pakosta, että jotain pitää saada valmiiksi.
Pikaesittely sukista:Vasemmalla Novitan uusimmasta lehdestä bongatut palmikkosukat. Jännästi tuo palmikko tehtiinkin jalan alle. Ajattelin ensin, että onpa outoa ja epäkäytännöllistä, mutta nehän tuntuu ihanalta jalassa! Plus tuo superpitkä varsi, jonka saa rullalle. Ehkä pidän nämä jopa itselläni....

Keskellä "aikuisten junasukat", joita olen tehnyt aikaisemminkin. Nämä on edelleen ehkä parhaimmat sukat jalkaan, mitä olen tehnyt (nuo Novitan palmikot kirii kyllä aika hyvin kakkosena). Ohje löytyy mm. täältä. Helppo ja yksinkertainen sukka, sopii hyvin aloittelijallekin :)

Oikealla sukat, jotka nimesin Syyssienioksennussukiksi. Siksi, että väri muistuttaa sienioksennusta. Pahoittelen mielikuvaa, mutta näin vain on. Tuo kamala pätkävärjätty lanka piti saada pois käsistä, joten tein "räjähtävää helmineuletta" (ohje löytyy täältä). Ei se väri siitä muuksi muuttunut. Mutta hauska kokeilu!

Laiskana kuvaajana en saa vain aikaiseksi näitä tuotoksia raportoida tuoreeltaan. Ylemmässä kuvassa olevat lapaset ja pipokin ovat olleet jo tovin käytössä. Pyrin ottamaan niistä paremmat kuvat myöhemmin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.