Kesämattoja ja keskeneräisiä töitä

Virkkausinto jatkuu. Nyt olen innostunut soveltamaan viime postauksen kattausliinojen ohjetta mattoihin. Toimii! Olen tosiaan vielä aika uusi tässä maton virkkausmaailmassa, mutta tällä ohjeella olen itsekin päässyt kiinni itse asiaan.

Mökille valmistui viemisiksi kaksi "juhannus"mattoa. Väri ei tosin ollut ihan juhannukseen sopiva, mutta lankakaupan alekorista löytyi niin houkuttelevalla hinnalla tätä kudetta, että eihän sitä voinut vastustaa.
Ainoa haaste tässä hommassa on tämä kuteiden ainainen selvittäminen. En tiedä, johtuuko se omasta logiikan puutteesta vai mistä, mutta aina onnistun saamaan koko vyyhdin täysin sekaisin ja päädyn lattialle tuntitolkulla setvimään sitä.
Tässä kurkkaus viime postauksessa mainitsemaani "Ruori-mattoon". Harmikseni keksimäni ohje ei ihan toiminutkaan niin kuin piti, ja matto alkaa muistuttamaan jostain syystä soikiota ja se menee reunoista kurttuun. Pöh :( Ajattelin purkaa koko roskan ja aloittaa alusta, sitten kun intoa taas löytyy.Periaatteessa kuvio näyttää ihan hyvältä......mutta ruttuun menee :((

Näiden lisäksi innostuin virkkaamaan (yllätys yllätys) tiskipyyhkeitä. Tiskiräteistä olen hetkeksi saanut tarpeekseni ja niin taitaa olla kaikki läheisenikin, koska kukaan ei niitä enää tarvitse. Kokeilin sitten Blend Bamboo -langasta kivalla mallilla pyyhettä. Kuten näkyy, sekin on vielä kesken, mutta ihan hauskalta näyttää.


Nämä herkullistakin herkullisemman väriset puuvillalangat ovat odotelleet sohvan kulmalla inspiraatiota. Jokaisessa kerässä on lähes 200g lankaa, mutten mitenkään keksi, mitä näistä haluaisin tehdä. Toisaalta peitto houkuttaisi kovasti. Saapi nähdä.

Tässä "käsityökulmani" keskenräisiä töitä... Huoh.
Ja sainpa luotua jotain elävääkin! Värikkäät kirppariruukut sai täytteekseen luomuyrttejä ja -salaatteja. Nämä piristää aina kun niitä katsoo. Puhumattakaan siitä, kun pääsee maistelemaan :)
Näistä tunnelmista juhannuksen viettoon. Katsotaan, minkälaisen vastaanoton lahjajuhannusmatot saavat. Niitä voisi ehkä tehdä vielä lisääkin..

Ihania ja rentouttavia pyhiä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.