Kierrätyspussukat

Kirjoittelin tuossa kesällä, miten loikkasin ompelun puolelle. Nyt on tehtävä tunnustus. Se ei jäänyt ainoaksi loikkaukseksi. Mutta siitähän ollaan vain iloisia, eikö? Minä ainakin!

Erään kerran eksyin kirpputorille, jossa myytin kankaiden jämiä kilohinnalla. MITÄÄ? Kyllä vain, 4e kilohintaan lähti kaikki kankaat. Minäpä tyttö sieltä roudasin niitä sitten kassikaupalla kotiin ilman mitään tietoa, mitä niistä tekisi. Tässä lopputulos osalle niistä.

Mitä: Kierrätyskankaisia pussukoita
Mistä: Kilohintaisista kirpparikankaista
Miten:  Ompelukoneella 
Miksi: Ompelutaitoja vetrytellen ja kankaista innostuenJa hei, vetoketjutkin löysin Fidasta muutamalla kymmenellä sentillä. Ei paha, sanoisin! Näitä pussukoita oli kyllä enemmänkin, yksi taisi mennä jo äitille ja toinen kaverille ja kolmas - ties minne. Näitä kun tekee liukuhihnatuotannolla, niin ilolla niitä voi antaa eteenkin päin.Yksi pussukka sai viran keskeneräisten neuletöideni kuljettajana paikasta toiseen. Erityisen kätevää niitä on kuljettaa tällaisessa hienossa kankaisessa muovisen sijaan. Ehkä ne bussin kanssamatkustajatkin katsovat minua vähemmän kieroon, kun kaivan tämän esille sen rapisevan muovipussin sijaan...


Ja! Ompeluinnostuspäissäni ostin itselleni myös tämän, kaikkien kehuman Mekkotehdas Aikuisille - kirjan. Enkä malta olla kertomatta, että yhden harjoitusmekon lisäksi (se meni ehkä hippusen pieleen...) toinen on helman päärmettä vaille valmis (se ei mennyt muuten yhtään pieleen) ja yksi itse asiassa roikkuu jo kaapissa (ja siitä tuli täydellinen). Hihii! Sitä saatte sitten odotella.Ja juuri luin, että tulevana viikonloppuna järjestettävillä Suomen Kädentaidot -messuilla saa 5e alennuksen käsityökirjoista, jos on pukenut päällensä tämän kirjan mekon! Eipä tarvitse miettiä, mitä laittaa lauantaina päälle. Nähdään siis messuilla!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.