Pikku sukat

Heipähei täältä sateen keskeltä. Heinäkuu onkin mennyt lähes täysin reissatessa. Laskeskelin juuri, että kolme päivää olen ollut kotona tässä kuussa. Mutta aina on sentään käsityö ollut mukana. Siitähän ei luovuta, vaikka missä päin maailmaa menisi!

Nämä sukat ovat itseasiassa valmistuneet,*kröhöm*, muistaakseni jopa jo alkukeväästä. Sitten tuli muuta eikä kerennyt viimeistellä ja kun kerkesi, ei pääsyt koneelle jaada jaada jaada... Mutta tässä ne nyt on!

Mitä: Vauvan ja taaperon sukat (ohje täällä)
Mistä: Nyt on pakko myöntää, että en muista. Sukkalankaa kuitenkin ovat.
Miten:  Koivupuiset sukkapuikot 3,0
Miksi: Harjoitellen kirjoneulettaOhje on Marin blogista. Tykkäsin tästä hurjana! (Voiko niin sanoa. Olin ihan hurjana, tykkäsin tästä niin paljon? Kuitenkin.) Kirjoneule ei todellakaan ole vahvinta osaamistani, mutta tämä oli niin yksinkertainen ja kaunis kuvio, että onnistui tällaiseltakin poropeukalolta. Näitä voisi tehdä lisää tässä syssyn pimetessä ja viilentyessä.

Käsityörintama on todella ottanut tuulta alleen, kun on joutunut pitelemään sadetta sisällä. Tämä bloggaaminen ei ilmeisesti niinkään. Mutta aina voi tehdä parannuksen, eikö?

2 kommenttia:

 1. Heippa "Nami"!

  Onpa ihana nähdä, että sukkaohjeille on ollut käyttöä! Kiitos linkityksestä, että pääsin näitä tänne blogiisi ihastelemaan :)

  Ja hyvin on kirjoneule sujunut, ei yhtään näytä harjoittelukappaleilta! ;) Vaikka itseltä luonnistuu haastavammatkin kirjoneuleet, on tämä malli vaan ehdoton suosikkini. Helppoa neulottavaa ja silti lopputulos on kaunis :)

  Neulomisintoa ja iloista kesänjatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kirjoneulesukkia olet saanut tehtyä. Kauniita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.