Kaappien kätköistä + alennuskoodi

Kaivelin valmistuneiden töiden kaappia. Kyllä, minulla on semmoinenkin ja kyllä, saan aina silloin tällöin jotain valmiiksikin. Nyt huomasin, että aina vimmatusti  siivotessani, laitan valmiit työt kaapin perälle ja joskus ne unohtuvatkin sinne. Kuten nämä kattausliinat, joita olen näköjään tehnyt joskus ihan urakalla.

Näitä alkaa olla jo semmoinen kasa, etten enää keksi, mitä näille tekisi. Nämä ovat niitä "ylimääräisiä", jotka eivät ole omassa käytössä. Ehkä kärsivällisesti odottelen kesää, kun näitä voi sujauttaa yllätykseksi pakettiin jos toiseenkin :)Löytyi viisi"valkoisehkoa" puuvillaista kattausliinaa.


Kaksi vaaleanruskeaa ja kaksi metsänvihreetä. Nämä on tehty 100% bambulangasta ja ovat unelmanpehmeitä.


Ja vielä kaksi vähän isompaa harmaasta puuvillalangasta.Ja tästä oiva aasinsilta iloiseen uutiseen, jonka minulle lähetti Lankasataman Katja Hangosta. Sovimme blogiyhteistyöstä tuon lankakaupan kanssa ja minun tehtäväkseni jäi jakaa teille lukijoille  alennuskoodi verkkokauppaan. Syöttämällä koodin "blogi1" saatte 15% alennuksen loppusummasta. Koodi syötetään maksuvaiheessa, jolloin hinta alenee automaattisesti. Kävin itse jo kurkkimassa valikoimaa (lisää lankoja tulee verkkokauppaan kuulemma nyt keväällä), ja jään odottelemaan lankapakettia maaliskuun puolella.

Iloisia ostoshetkiä ja käsitöiden iloa!

2 kommenttia:

  1. Just hoksasin tarvitsemani tuollaisia liinoja. Osaisinkohan virkata niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä helppoja tehdä, pylväitä putkeen vain. Suosittelen kokeilemaan :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.