Huivilahjakortti äidille

Onko äitienpäivälahja vielä hankkimatta? Etkö ole ehtinyt tehdä lahjaa, vaikka piti aloittaa jo kuukausi sitten? Mikäs se äidin lempiväri olikaan? Panikoituttaako?

Nämä ajatukset pyörivät eilen mielessäni, kun keksin tehdä äidille huivilahjakortin. Saapahan valita itse mieleisensä värin ja tyylin ja minä saan hyvin aikaa tehdä käsintehdyn lahjan.

Ja, koska huomenna on äitienpäivä, ajattelin muistaa kaikkia maailman äitejä (ei yhtään liioitella, eihän?) ja jakaa tämän tekeleeni myös kaikille teille, maailman äitien lapsille. Ja vielä perus mäkätys, mikä kuuluu tietty asiaan ja joudutte sen lukemaan, koska... No, joudutte kuitenkin: Lahjakorttia saa käyttää vain omaan käyttöön ja lahjaksi, sitä ei ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön.


Koska Blogger on vähän *nätti kirosana tässä*, eikä tänne voi laittaa pdf-tiedostoja, huivilahjakortti on ladattavissa pdf-tiedostoina täällä (kortin teksti) ja täällä (otsikko). (kertokaahan sitten, mikäli linkki ei toimi!)


Enjoy!






Minä tein yksinkertaisen version ja liimasin tekstit paksuhkolle ruskealle paperille kortiksi. Miten sinä teit? Olisi hauska nähdä :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.