Kesän kattausliinat

Olen nyt innostunut täysin virkkaamisesta. On niin helppoa ottaa mukaan vain virkkuukoukku ja lankakerä ja jos ohjekin on helppo ulkoamuistettava, kuten seuraava, mikä sen parempaa kesäpuuhaamista.

Kattausliinojen ohjeen löysin täältä, blogista, jota tulee seurattua ahkerasti. Mielestäni kaavakuvan perusteella on helpointa tehdä uusia ohjeita ja tämäkin ohje tallentui omaan päähän ensimmäisen liinan jälkeen. Langaksi valikoitui ikivanha, mutta sitäkin ihanampi puuvillalanka, jonka olen ostanut joskus kirpputorilta. Kerä on pyörinyt käsityökorini pohjalla jo pitkän tovin ja odotellut arvoistaan ohjetta, mutta nyt se löytyi.

Näitä liinoja on nyt kertynyt kymmenisen kappaletta eikä loppua vielä näy. Seuraavaksi ajattelin kokeilla jotakin räväkämpää väriä.
Koukulle on myöskin aloitettu matto, toinen koskaan tekemäni. En löytänyt mieleistäni ohjetta, joten keksin oman (lue: muuntelin saatavilla olevia ohjeita), jonka nimeksi annoin "ruorimatto" kuvioinnin takia. Tällä hetkellä matto on tauolla, sillä sen virkkaaminen tuntuu jostain syystä todella raskaalta. Yksi keskeneräinen työ lisää, siis...

Ihania kesäpäiviä kaikille :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.