Innostus liitutaulutarrasta ja liitutaulukynästä


Tilasin joku aikaa sitten nettikaupasta erään blogin innoittamana rullan liitutaulutarraa (tai liitutaulukontaktimuovia, oikeastaan) ja liitutaulukynän. Kynä on aivan mahtava, saa kirjoitettua eri paksuuksilla paljon selkeämmin ja siistimmin kuin liiduilla. Ei myöskään suttaannu, vaikka tekstikohtaan koskisi, joten sopii hyvin käyttöesineille.

Nyt on keittiön kaappikin hyvässä järjestyksessä, eikä vieraiden tarvitse aina availla jokaista purnukkaa kahvia tai teetä etsiessään.
Kynällä voi kirjoittaa myös lasiin, joten innostuin vähän kokeilemaan sitäkin. Kirjoitus onneksi lähtee vaivatta kostealla liinalla pyyhkimällä.
Pitihän sitä ruveta sitten ihan askartelemaankin, joten kaivoin kaapin kätköstä askartelumaalia ja vanhan taulunkehyksen. Maali ei tainnut olla ihan tähän tarkoitukseen tehty, mutta ajoi asiansa. Pakko oli vain päästä toteuttamaan idea, kun inspiraatio iski :)
Ja lopputulos päätyi piristämään vanhaa, mustaa työpöytää:

Tuo turkoosi ilmeisesti on nyt minun tämän kevään väri. Ihan sattumalta löytyi turkoosia maalia, mutta ihan kivaltahan se näyttää.


Siinäpä se. Iloista viikonloppua! :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.