Ihan jees -sukat ja omat sukkaplokit

Tähän sukkatehtaaseen ei näytä näköjään lamat sun muut alamäet vaikuttavan. Näitä vaan tulee, kuin liukuhihnalta konsanaan. Pitäisiköhän aloittaa tässä tehtaassa yt:t. Ainakin suunnittelupuolella, niin voisi tulla vaihtelua tämän tehtaan tuotantoon. Onneksi myös huivit houkuttaa jo kovasti. Ja etsinnässä on superiso ja pehmeä syysvillatakkimallikin. Että jos Ravelryssa selatun ajan muuttaisi neulomisajaksi, tämä tehdas olisi vieläkin tuotteliaampi ja tehokkaampi. Onneksi se ei ole tämän kaltaisten tehtaiden tavoite laisinkaan. 


Tämä oli semmoinen projekti. Ihan jees. Ei kummempaa sanottavaa siitä. Lanka vähän harmittaa, edelleen, sukista tuli hieman liian isot omaan jalkaan ja mallikuviokin oli ihan jees. Näin tällä kertaa.
Mitä: Ihanjees (mallikuvio Neulo-lehdestä 2/2015) 
Mistä: Novita Nalle, värissä Kanerva
Miten: Koivupuiset sukkapuikot
Miksi: Tulipahan tehtyä 


Olen ottanut nyt pienoiseksi tavoitteeksi saada mahdollisimman paljon N-merkin lankoja neulottua tai annettua pois. Aika hyvin näyttää sujuvan, mutta kyllä niitä vielä riittää. Silmissä siintää lankavarasto, joka koostuisi laadukkaista, värikkäistä  ja itselle mieluisista langoista. Ah, neulojan päiväunet. Sillä aikaa, näitä sukkia tulee varmaankin lisää... Ja hei. Oonhan mä tehnyt myös uudet sukkaplokit itselleni! Voisin vaikka vähän kehasta, että näistä tuli oikeesti aika hienot. Tosin, käytössä oli koulun viimesen päälle hyvät ja monipuoliset puutyökalut, mutta silti. Minä niitä koneita käytin, ei ne koneet itse itsejänsä ohjanneet.Kuten huomaatte, opin käyttämään myös kolvia. Sillä voi kuulemma polttomerkitä myös puuta, metallin juottaamisen lisäksi. Kaikkea sitä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.