Sannan sukat

Nyt tein sukat ihan itselle. Vain minulle. Alusta loppuun asti. Eikä niin, että otan itselleni sukat, jotka eivät ole kelvanneet kenellekään muulle tai en ole keksinyt sopivaa lahjansaajaa.

Tässä on mun sukat.Lankana ihana Novitan uusi Suomivilla-lanka, joka on nimensä mukaisesti 100% suomalaista lampaan villaa. Tiedättekö, mikä siinä langassa oli parasta? Se, että se tuoksu ihan oikealta lampaalta ja sen puhtaalta villalta. Nam.
Ohje on omiin sukkiin aina vaikea löytää. Etsimällä etsin. En osannut päättää, haluanko pitsisukat vai palmikkosukat. Yhdistin sitten vähän molempia. Plus sukan takaosan muokkasin itse. Siitä tuli aika kiva. Ohje oli - kuinkas muutenkaan - kuin Ravelrysta. Positiivista oli myös se, että se oli suomeksi!
Sukat on olleet kuvanottohetkellä jo toista viikkoa käytössä. Ei malttaneet odottaa kameraa, vaan täytyi heti päästä keikaroimaan maailmalle. Hyvin on keikaroineetkin.

2 kommenttia:

  1. Olisiko mahdollista saada ohjetta näihin? Raverlyn linkki ei toiminut :-)

    VastaaPoista
  2. Onpas kumma, linkki ei näköjään toiminutkaan! Ohje löytyy Ravelrysta hakusanoilla " September Socks, Niina Laitinen ". Hieman olen muokannut sukan ohjetta, mutta tuo on hyvä ohje sellaisenaankin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.