Ja hop sulahei sula hopsansaa

Korvamato, olkaa hyvä. Eihän näitä sukkia voi kutsua miksikään muuksi kuin Peppi Pitkätossu -sukiksi. Lanka on itseraidoittuvaa ja sukkien neulominen oli hykerryttävän tyydyttävää raitojen vaihtumista seuratessa. Raidat saivat vaihtua omaan tahtiinsa, joten molemmat sukat ovat eri näköiset. Ihan vaan, koska Peppi Pitkätossukin tekisi niin. 

Mitä:  Perussukat (oma malli)
Mistä: Trailing Clouds Mind the Gap -sukkalanka 
Miten: Varpaista varteen kaksi sukkaa yhtä aikaa, Knit Pro -pyöröt 2,5
Miksi: Lanka edellä, raidoista nauttienLanka ja sen saaminen käsiin vaatikin väijymistaitoja. Taannoin Facebookissa ihailin kyseisestä langasta neulottuja sukkia ja ihmettelin, mistä tuota lankaa saa, kun valmistajan Etsy-kauppa huutaa aina ei-oota. Lankaterapian Ryyni ystävällisesti vinkkasi, että Etsy-kauppaan tulee päivitys aina torstaisin klo 12. Siellä minä sitten väijyin lankaa ostoskoriin klo 11:59 ja klo 12 sain kun sainkin yhden vyyhdin napattua. Hyvä niin, koska ne menivät heti käsistä. Aikamoinen salaseura. Jos jotain risuakin voi antaa langasta, niin se haisi oudolle. Voimakkaasti ei-luonnolliselle, teolliselle. Mutta mitä voi odottaa, jos värit kirkuvat kilometrin päähän. Ei niitä varmaan kasveista olla uutettu. Harvemmin kukaan jalkojani (onneksi) haistelee, joten eiköhän asia ole sillä selvä.Nämä jäävät ihan itselle käyttöön. Lapsesta asti olen ihaillut Peppi Pitkätossua ja samaistunut hahmoon. Nyt olen askeleen lähempänä, meillä on samanlaisehkot sukat.


7 kommenttia:

 1. Haa! Näistä tuli ihanat! Mulla on kans tosta langasta tehdyt, mutta niissä kävi jotenkin ärsyttävästi niin, että raidat on suunnilleen samat molemmissa. Vieläkin jurppii. Oisin just halunnut eriparisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näihin kuuluu tuo eriparisuus. Ei muuta kuin uudestaan väijymään lankaa ;)

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla! Eksyin tänne nyt ensimmäistä kertaa. Tosi kauniita käsitöitä ja ihanat kuvat! Pakko alkaa seuraamaan blogiasi :-). Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 3. On ne vaan ihanat! Ja tykkään erityisesti Peppi Pitkätossu -asenteesta. ;)

  VastaaPoista
 4. Hauskat sukat ja ihana blogi! Kiva, kun löytää yllättäen itselle uuden blogin, jossa on hyviä kuvia ja ihania käsitöitä😊

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.