Kerttu-sukkia

Pitsisukkia, siis. Tämä oli ihana malli, helppo ja nopeasti ulkoamuistettava, mutta kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoinen. Ehkä siksi värkkäsinkin näitä kolmet putkeen. Yhdet on vielä siis kuvaamatta.

JA! Vihdoin opin sen, ihan oikeasti opin. Kaksi sukkaa yhtä aikaa varpaista varteen kutomisen pyöröpuikoilla Magic Loop -tekniikalla  (siihen hyvät ohjeet löytyy mm. täältä). Siinä vasta lausehirviö. Kantapään tein eri tavalla kuin linkkamassani blogissa neuvotaan. Ehdottamasti suosittelen opettelemaan jälkeen päin tehdyn kantapään (mm. täältä voi katsoa vinkkiä). Kuinka helppoa on pyöräpuikoilla sutia menemään yhtä putkea varpaista varteen asti ja pysähtyä vain kantapään kohdalla kutomaan apulanka ja sitten saa taas jatkaa sutimista. Sopii minulle hätähousulle, joka ei aina jaksa keskittyä tekeleiden vaikeisiin kohtiin, vaan haluaisi samalla katsella televisiota tms. Aluksi hiukan epäilytti, että sopiiko tuommoinen kantapää minun jalkaani, tai kenenkään jalkaan, mutta kyllähän se sopii.


Mitä: Kerttu-sukat
Mistä: Regia 4-ply
Miten: Varpaista varteen Knit Pro -pyöröpuikoilla 2,5
Miksi: Silkasta ilostaJa toiset samanmoiset eri värissä:

Mitä: Kerttu-sukat
Mistä: Novita Nalle
Miten: Varpaista varteen Knit Pro -pyöröpuikoilla 2,5
Miksi: Silkasta ilosta
Ja kantapäät. Kyllä on kauniit.Ja kyllä, myönnän, ettei lähes neonvihreä sukkaplokki ole omiaan kuvaamaan tällaisia hempeitä pitsisukkia. Mutta eipä tuo haitanne. Minua ainakaan.

2 kommenttia:

  1. Onpa hienoja sukkia! Olen itse enemmän ompelija, mutta nämä kuvat saavat silti hymyn huulille että joku toinen osaa ja jaksaa. Kivat kuvat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! On aina kiva kuulla positiivisia kommentteja omista töistä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.