Pikku sukat

Heipähei täältä sateen keskeltä. Heinäkuu onkin mennyt lähes täysin reissatessa. Laskeskelin juuri, että kolme päivää olen ollut kotona tässä kuussa. Mutta aina on sentään käsityö ollut mukana. Siitähän ei luovuta, vaikka missä päin maailmaa menisi!

Nämä sukat ovat itseasiassa valmistuneet,*kröhöm*, muistaakseni jopa jo alkukeväästä. Sitten tuli muuta eikä kerennyt viimeistellä ja kun kerkesi, ei pääsyt koneelle jaada jaada jaada... Mutta tässä ne nyt on!

Mitä: Vauvan ja taaperon sukat (ohje täällä)
Mistä: Nyt on pakko myöntää, että en muista. Sukkalankaa kuitenkin ovat.
Miten:  Koivupuiset sukkapuikot 3,0
Miksi: Harjoitellen kirjoneuletta











Ohje on Marin blogista. Tykkäsin tästä hurjana! (Voiko niin sanoa. Olin ihan hurjana, tykkäsin tästä niin paljon? Kuitenkin.) Kirjoneule ei todellakaan ole vahvinta osaamistani, mutta tämä oli niin yksinkertainen ja kaunis kuvio, että onnistui tällaiseltakin poropeukalolta. Näitä voisi tehdä lisää tässä syssyn pimetessä ja viilentyessä.

Käsityörintama on todella ottanut tuulta alleen, kun on joutunut pitelemään sadetta sisällä. Tämä bloggaaminen ei ilmeisesti niinkään. Mutta aina voi tehdä parannuksen, eikö?

Toive toteutettu

Aiemmin keväällä postaamani huivilahjakortti äidille tuli melkein heti takaisin toiveiden kera. Äidin toiveissa oli saada huivi, joka olisi "ylellinen, pehmeä, pitsinen" ja väreinä sai olla "roosa ja hopeanharmaa". Ei mikään ihan helppo tehtävä. Mallin löysin nopealla Ravleryn selailulla ja se oli ihana, helppo ja tavattoman kaunis neulottava. Eikö? 


Mitä: Cameo-huivi (maksullinen ohje Ravelrysta) 
Mistä: Roosa Tuulen Tytär ja hopeanharmaa Cascade Heritage
Miten:  Pyöröpuikot 4,0
Miksi: Äidin toiveiden mukaan lahjaksi








Huivi on tavoittanut saajansa ja oli kuulemma juuri sellainen kuin pitikin. Seuraaviakin tilauksia sieltä jo huudeltiin...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sisällön tarjoaa Blogger.